Hieronder lees je wat mensen die met mij werken over mij en mijn manier van werken zeggen en wat ik voor hen beteken. Vertrouw dus niet op mijn blauwe ogen, die trouwens grijs-groen zijn, maar lees gewoon wat anderen zeggen.

Christa Wester over Ontketen je potentieel“Tijdens de workshop “Ontketen je potentieel” ben ik op onderzoek gegaan bij mezelf wat mijn drijfveer is. Mijn gedachte bij “drijfveer” was iets waarin ik bedreven en goed in was. Ja dat klopte inderdaad. Maar wat er achter die drijfveer zit is eigenlijk nog veel interessanter om bij jezelf te ontdekken. Nu ik een paar weken verder ben denk ik zo nu en dan aan deze dag en kan ik op andere manier naar mijn wereld kijken. En wanneer ik merk bij mezelf dat het even niet zo gaat als dat ik gewild had komt dat stemmetje om het hoekje kijken en zegt: joehoe, weet je nog wat je drijfveer was? Ik zeg altijd: “Zonder weerstand geen ontwikkeling mogelijk”. Ben je nu nieuwsgierig geworden naar wat deze dag jou kan brengen? Dan kan ik alleen maar zeggen: Bel of mail Michael  en neem deel aan dit event. Je zult er geen spijt van krijgen.

Christa Wester

 

Clementine Sneek over Michael Schulze“Het gesprek met Michael was heel ontspannen en super interessant. Hij nam echt de tijd om dingen uit te leggen en de tijd vloog voorbij. Alles wat hij zei zette mij aan het denken hoe dat voor mij van toepassing zou kunnen zijn en eventueel toe zou kunnen passen zowel in mijn zakelijke als privéleven. Je ziet aan hem dat hij het leuk vindt om kennis te delen en gaat uitgebreid in op alle vragen die ik had.”

Clementine Sneekwww.impressiverestyling.nl

Bianca van de Stadt technisch geholpen“Michael heeft mij super goed geholpen met een technisch probleem dat ik had ten aanzien van mijn website. Ik raak helemaal kriegel om dit soort geneuzel uit te zoeken, maar Michael had binnen no time de oplossing paraat. Wat een opluchting. Ik hoefde eigenlijk alleen nog maar een paar keer ergens op te klikken en het was opgelost. Hier had ik dus uren aan kunnen spenderen en nu was het binnen 10 minuten klaar.”

Bianca van de Stadt, www.puurpraktisch.com

>

Jose Hoeflaken bedankt voor de tipsBedankt voor al je tips, die we ook kunnen gebruiken voor onze Sea More Travel pagina.

Jose Hoeflakenwww.seamore-travel.com

 

>

Nathalie Bouts over Klantwervende webinars met webinarjam“Wauw!” Dat was mijn eerste reactie op het boekwerk dat ik bij binnenkomst kreeg voor de VIPdag ‘Klantwervende webinars met webinarjam’. Ik kreeg er kippenvel van. Alleen al dit document maakt deze dag superwaardevol! Voor de rest is de VIP dag ook zeer goed geregeld. Voor mijn deelname vroeg ik me vooral af hoe ik zo’n webinar nou opzet. Wat zie ik over het hoofd? Hoe los ik dat op het technische vlak op? Door de kennis die ik nu heb ben ik aangestoken en heb ik zin om eraan te beginnen. Michael heeft het makkelijk voor me gemaakt. Doordat het nu veel makkelijker voor mij is, barst ik van de nieuwe ideeën. Michael heeft veel technische kennis. Hij leert je handige en waardevolle dingen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Zijn kennis is heel divers, breed en ruim, hij heeft antwoord op alle vragen die ik stel, dat maakt deelname ontzettend interessant en waardevol voor je bedrijf!

Nathalie Bouts, www.sprekersbootcamp.nl

Latifa El-Guada“Hoi Michael, via deze weg wilde ik je even laten weten dat ik je nieuwsbrieven altijd met plezier lees. Hier en daar doe ik er wel eens inspiratie uit, zoals een idee voor m’n gratis weggever geïnspireerd op jouw verhaal over die gids in Noorwegen. Succes met alles en blijf vooral doorgaan met je nieuwsbrieven, je passie is aanstekelijk :-)”

Latifa El-Guada, https://introductionsbylatifa.be/ 

Erg bedankt voor je ondersteuning Mike!!

Marcel AdemaMijn grootste succes van de afgelopen maanden is dat ik nu helemaal klaar ben voor betalende klanten: met mijn KvK-inschrijving, administratie, winkelwagentje, klankagenda’s, de eerste producten en een eerste E-book.

Een stap waar ik voor die tijd nog niet aan toe dacht te zijn en tegenaan zat te hikken.

 Marcel Ademawww.devrijgezelcoach.nl

 

Sonja vlaar: “Ik kan nu direct aan de slag met mijn webinars zodat ik meer klanten krijg en mijn expertstatus verder kan verzilveren”

Petra van de laar
“Bedankt weer voor je duidelijke uitleg. het is allemaal zo simpel zoals jij het uitlegt! Je moet het alleen ff weten natuurlijk!”

– Petra van de Laar, www.ikverliesjenooit.nl

 

 

Evert Blankenstein; “Ik ben ontzettend geholpen”

DiekedeJong“Ik worstelde met het effectief aanbieden van hulp aan verschillende mensen en had onvoldoende inzicht in eigen functioneren. Nu, na Onketen je potentieel, heb ik meer inzicht welke woorden passen bij verschillende mensen en mijn eigen sterke punten en valkuilen. Met dit programma krijg je diepgaan inzicht in de beweegredenen van mensen zodat je beter kunt communiceren. Daarmee maak je een grote stap in je professie en krijg je voldoende inspiratie om verder te ontwikkelen.”

Dieke de Jong, muzinmuziek

Lucienne de Swart“Hoi Michael,
Dank je wel voor deze eyeopener. Dit soort tips is precies wat ik verwacht bij verdienwatjewaardbent.nl. Ik herkende mezelf er wel in. Ik ben ook geneigd om procesgericht bezig te zijn. Maar als ik zelf een oplossing voor een probleem zoek dan vind ik resultaat en oplossing belangrijker dan het proces ernaar toe.  Dankzij jou weet ik nu hoe ik mijn communicatie naar (potentiële) klanten toe kan aanpassen.”

Lucienne de Swart, www.opafstanddebeste.nl 

 

SabinevanMeenen“Ik worstelde met het closen voor het verkopen van mijn diensten. De beslissing van de klant werd op de langere baan geschoven. En  hierdoor bleven offertes hangende. Dankzij een VIP dag met Michael en zijn strategieën, tips en technieken zit ik steviger in het gesprek waardoor de verkoopbeslissing sterk gestegen is. Ook als ik een nee hoor, kan ik het met een gerust hart loslaten om er later zonder schroom op terug te komen.”

 – Sabine van Meenen, www.sabinevanmeenen.be

 

 

 

Nieuwe handvatten voor de rest van mijn leven!De cursus ”Ontketen je potentieel” van Michael is een absolute aanrader voor mensen die worstelen met bepaalde beperkende overtuigingen. Michael geeft op een inzichtelijke, beeldende, heldere en humoristisch weer hoe dit mogelijk in elkaar zit.
Ook weet Michael op een integere manier de groep met elkaar te verbinden. Ik vond het 2 fantastische dagen waar ik veel heb geleerd over mezelf en anderen. Het geeft me weer nieuwe handvatten voor de rest van mijn leven. Bedankt!!!

Timo Boudewijn, www.nugelukkig.nl 

Extreem waardevol en met zorg gebracht“Dank voor de mooie trainingsdagen, de zorg en zorgvuldigheid en de gedrevenheid. Na mijn deelname heb ik glasheldere inzichten in mijzelf en anderen die mij zeker gaan helpen verder te komen. Het Ontketen je potentieel programma is heel waardevol als je effectief aan de slag met jeelf en anderen wilt omgaan. Schokkend herkenbaar en direct hanteerbaar! Het Ontketen je potentieel programma biedt extreem waardevolle kennis die met de grootste zorg door Michael Schulze wordt gebracht. Je hebt mij zeer waardevolle inzichten en handvatten gegeven, Michael. Ik ga ermee aan de slag. Promise.”

Bart Koster, www.zincreatie.nl

 

 

Ontketen je potentieel“Ik snap nu meer hoe ik verbinding kan maken en wat dit juist blokkeert in hoe ik mij gedraag dus denk dat ik het nu makkelijker ga vinden om te doen en leuker.
Het heeft het meeste zin om Ontketen je Potentieel te gaan doen als je op het punt bent waar je het zat bent telkens tegen dezelfde dingen van jezelf aan te lopen en er echt vanaf wilt. In plaats van dat je denkt dat je gek bent of er serieus iets mis met je is, krijg je duidelijkheid en begrip over dat wat het veroorzaakt en wat je kan doen om het te verbeteren. Je voelt je zekerder doordat je er weer grip op hebt en weet dat je het ook zelf kan veranderen. Nogmaals ontzettend bedankt. Ik vond het erg gezellig en interessant en heb er weer veel aan gehad!”

Ingrid van de Grint

Carinda Brand van www.eliminstituut.nl over werken met Michael en de resultaten die ze daarmee bereikt.

 

Astrid Koorn van Koorn Business 

Dieke de Jong van Muzinmuziek.nl over haar ervaringen met Michael Schulze

– Vanja Kraanwinkel, van www.driveyourlife.nl

MariannePauwels Krachtig zichtbaarKijk hier heb ik wat aan!!! Lekker je ding eruit kunnen gooien, samen kunnen brainstormen en andere op ideeën brengen en iemand die het begrijpt, super!”
–  Marianne Pauwels, www.krachtigzichtbaar.nl

 

SabinevanMeenenIk zat al enige tijd vast met een thema die me nauw aan het hart lag. Dankzij Michael zijn coaching heb ik een doorbraak gerealiseerd in de volgende stap die ik wou zetten. Een stap die nu juist aanvoelt. Michael is een zeer sterke coach die snel tot de essentie van ‘t probleem komt. Met deze inzichten kan ik verder aan de slag. Dankjewel voor deze super Coaching Michael!”
Sabine van Meenenwww.sabinevanmeenen.be