Binnen 10 minuten zicht op de oorzaak van tegenvallende resultaten en te weinig omzet!

Met het Kant en Klare Dashboard in Excel format heb je binnen 10 minuten volledig in kaart wat de oorzaak is van te weinig klanten en dus te weinig omzet. In dit dashboard, wat een geweldig overzicht geeft en dus écht onmisbaar is, vul je de gegevens in die van belang zijn voor je bedrijf en binnen 10 minuten weet je hoe je bedrijf ervoor staat en waar de nieuwe kansen liggen. Daarom heb ik het ook het GOODDashboard genoemd.

GOODDASHSCREENMet het Kant en Klare Dashboard hou je alles in de gaten. Van je omzet en onkosten tot het aantal abonnees op je mailling-lijst en je persoonlijke ontwikkeling. Want misschien heb je een geweldig product of dienst maar zit je jezelf in de weg met te weinig zelfvertrouwen. Of misschien wil het verkopen niet zo goed omdat je communicatievaardigheden nog wat fijnslijperij kunnen gebruiken. De meeste zpp’ers zijn daarnaast vaak niet thuis in het schrijven van superhete content die verkoopt.

Het is heel erg belangrijk dat je de juiste dingen meet in je dashboard. Je kunt zelf een dashboard in elkaar knutselen, maar dan wel met het risico dat je belangrijke informatie mist. Gewoon omdat je niet precies weet wát je moet meten om de stand van zaken over jou en je bedrijf goed in kaart te brengen. Daarom heb ik een kant en klaar dashboard voor je gemaakt waarmee je precies dat meet wat van belang is.

Je kunt direct aan de slag want je ontvangt het digitale bestand binnen enkele minuten na je bestelling. Wat het ook is, is het, met het Kant en Klare Dashboard komt precies boven wat de punten zijn die je tegenhouden. Het enige wat je nodig hebt is wat basale kennis van Excel. Het dashboard doet de rest!

Het Kant en Klare Dashboard gaat je ontzettend helpen. Ik vind het enorm belangrijk dat je ontdekt wat de oorzaak is van je tegenvallende resultaten of de belemmering die je groei in de weg staan. Daarom heb ik besloten om het Dashboard aan te bieden voor een prijs die binnen ieders handbereik ligt.

Bestel nú je Geweldig Onmisbaar Ondernemers Dashboard
voor 
slechts € 37,00 excl. BTW en ga direct aan de gang. 

Bestel hier je GOOD Dashboard