• Twijfel je over de aanpak van je marketing en doelgroep?
  • Maak je jezelf klein waardoor je onzichtbaar bent voor je klanten?
  • Doe je 1000 dingen tegelijk, verlies je voortdurend focus en kom je simpelweg niet verder?
  • Haat je je perfectionisme, of verlies je jezelf in eindeloze zoektochten naar meer kennis?
  • Vind je marketing maar nep en heb je het gevoel dat het voor jou niet werkt?
  • Ben je te trots om hulp te vragen terwijl je dat misschien beter wel kunt doen?

 

Heb je een goed idee, of een mooi product maar verdien je te weinig en/of werk je te hard?

 

Goede kans dat je tegen je onbewuste drijfveren aanloopt!

Je onbewuste drijfveren vertellen je voortdurend wat de beste actie is. Dat doen ze om jou te helpen om door de waan van de dag te komen. Om je te helpen te dealen met alles wat er op je pad komt. Maar het bizarre is dat zij je daarin steeds hetzelfde adviseren, ongeacht de situatie. Dus of het nu nodig is om ‘te schroeven, te hameren of te boren’ voor je bedrijf, jouw persoonlijke onbewuste drijfveren komen steevast met hetzelfde recept.

Dus blijf je doorgaan met wat je al deed.

Met natuurlijk dezelfde onbevredigende resultaten. Want je weet het, wil je andere resultaten, dan zul je andere dingen moeten doen. Want blijf je hetzelfde doen, dan zullen de resultaten ook hetzelfde blijven.

Maar omdat je onbewuste drijfveren heel persoonlijk zijn, en zo volledig bij jou passen, én omdat ze onbewust zijn, is het het bijzonder moeilijk om aan ze te ontsnappen. Daarom is het heel belangrijk om door te krijgen wat jouw onbewuste drijfveren zijn, en welk advies ze jouw voortdurend influisteren.

Wil je andere resultaten, dan is het nodig om de dingen anders te doen.

En dat begint dus ‘met die bodem’, zoals Mario zegt. Met de basis van jouw denken, spreken en doen. Zo help ik als Ennegramspecialist en personal businesscoach vele tientallen klanten. En daarom schrijf ik iedere 2 weken een nieuwsbrief met daarin praktische tips, blogs over mindset of andere zaken die interessant voor ondernemers die willen groeien.

 

Wil je eindelijk eens verdien wat je waard bent?

Meld je dan aan voor mijn gratis tips die je 2 wekelijks ontvangt via mijn nieuwsbrief.

Vele honderden ondernemers gingen je voor. Zij plukken iedere 2 weken de vruchten van hun aanmelding in de vorm van praktische tips, blogs over mindset en af en toe een hele interessante aanbieding voor jouw als ondernemer.

Ja, ik meld me aan voor de gratis tips en ontvang als bonus het gratis eBook.

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

Haal het beste uit jezelfAls bonus ontvang je dit unieke eBook waarin je ontdekt welke 9 valkuilen je eerst moet tackelen om succesvol te worden

  • Leer welke 9 uitdagingen je tegenhouden om je droombedrijf te creëren
  • Ontdek welke oplossingen er zijn om die uitdagingen te overwinnen
  • Lees wat organisch ondernemen is en waarom je daar nu mee moet beginnen
  • Met gratis worksheet waarmee je jezelf direct een mindset geeft waarmee je beter, gemakkelijker en relaxter gaat verdienen

 

“Het grootste struikelblok voor je bedrijf ben jijzelf, als je dat doorhebt, vallen alle hindernissen weg…want je bedrijf, dat ben jij!”

Michael Schulze

Michael Schulze

Verdienwatjewaardbent.nl
Personal Businesscoach & Enneagramspecialist, gespecialiseerd in het begeleiden van (door)startende zelfstandige ondernemers die hun succes slim willen aanpakken zodat ze verdienen wat ze waard zijn.