In 9 simpele stappen voldoen aan de AVG privacywetgeving

  • Stuur jij mensen met enige regelmaat een zakelijke mail?

 

  • Gebruik je systemen waarmee je abonnees vastlegt?

 

  • Verzamel je op de een of andere manier persoonsgegevens en leg je die ergens vast?

 

Dan moet je per 25 mei aanstaande voldoen aan nieuwe AVG privacywetgeving!

Relaxed aan de AVG wetgeving voldoen

 

 

Het niet voldoen aan deze zeer strenge persoonsgegevens-wetgeving kan leiden tot hoge boetes en trammelant, dus dat wil je vóór zijn. Maar waar begin je? Waar gaat het eigenlijk over en hoe zorg je ervoor dat je niet gillend gek wordt?

 

Geen paniek, ik heb een eenvoudig stappenplan voor je gemaakt. Een stappenplan waarmee je in no-time helemaal voldoet aan de AVG privacy wetgeving!

Speciaal voor ZZP’ers, MBK’ers, scholen en stichtingen

Voldoen aan de AVG wetgeving, een fluitje van een cent met deze 9 overzichtelijke stappen,
inclusief checklist, sjablonen en uitleg over de zaken die je aandacht vragen

Klik hier om direct te bestellen

Misschien vind je het allemaal wel te ingewikkeld?

Ook al beloof ik je dat je in 9 simpele stappen kunt voldoen aan de AVG privacywetgeving? Misschien heb je er al veel over gelezen, en misschien is het enige wat je denkt wel "zucht... toch best wel veel werk!".

 

Misschien zie je gewoon teveel beren op de weg om het zelf te doen?

Misschien ben je al tijden info aan het verzamelen en vind je het gewoon taaie kost, dus klik je het allemaal weer weg.

 

En heel misschien pas jij wel de 'kop-in-t-zand' techniek toe?

Rationeel weet je misschien wel dat het allemaal wel te doen is maar gevoelsmatig duik je er nog voor weg.

 

Maar bedenk dan wel dat er geen tijd van kop in zand meer is,

en besef dat nu je kop in het zand steken je straks veel meer stress en gedoe op het laatste moment oplevert,  terwijl je nu nog zeeën van tijd hebt...

 

Ja, natuurlijk kun je iemand inhuren die jouw bedrijf helemaal AVG proof maakt.

Je kunt een jurist inhuren die a) heel veel geld kost (zodra je een belletje pleegt loopt de klok) en b) niet perse helemaal goed op de hoogte hoeft te zijn van de AVG en c) zeer waarschijnlijk helemaal niet precies weet hoe jouw bedrijf in elkaar zit.

 

Maar jij weet zelf wel precies hoe je bedrijf in elkaar zit, of en waar je persoonsgegevens verzamelt, en hoe je die gebruikt. Alleen al het uitleggen aan iemand anders kost je waarschijnlijk net zoveel tijd als zelf aan de slag gaan. En dat kan ook! Je kan het best zelf met de juiste tools...

 

en dat is precies waar mijn stappenplan je bij gaat helpen!

 

Voorkom hoge boetes en vervelende situaties, wees geen dief van je tijd en portemonnee en bestel nu direct deze overzichtelijke White paper met checklists, sjablonen en tips!

 

Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Klik hier om direct te bestellen

Michael SchulzeHoi, ik ben Michael Schulze en ik help ondernemers hun dromen te laten uitkomen. In mijn bedrijf heb dus te maken met persoonsgegevens en dus met de AVG-Privacywetgeving.

 

 

Ik heb gemerkt dat het zelf uitzoeken waar je aan moet voldoen in het kader van de nieuwe AVG wetgeving niet eenvoudig is. Er is veel informatie, maar waar de Autoriteit Persoonsgegevens veel informatie geeft, zijn er hiaten en onduidelijkheden en blinkt zij ook niet uit in het verstrekken van duidelijke sjablonen of checklists.

 

Daarbij verschilt het ook nog wat voor soort gegevens je gebruikt en hoe je daar vervolgens mee om moet gaan. En wat te denken van VA (virtual assistant), waar kan hij of zij op inloggen en waar kan hij/zij dan bij? Hoe zit het met je boekhouder, of je systeem waarmee je mails stuurt? Wat doen zij met die gegevens? Wat moet je vastleggen? En waar sla je dat dan op? En hoe zit het precies met die bewerkingsovereenkomsten die door de Autoriteit Persoonsgegevens in een paar maanden tijd hernoemd zijn maar verwerkingsovereenkomsten? Met wie moet je die afsluiten? En wat moet daar instaan?

 

Kortom, bakken met vragen waar ik de afgelopen maanden en weken mezelf in heb verdiept. In deze White paper met checklist, sjablonen, interessante links en deel ik alles wat ik heb ontdekt en uitgevogeld.

Bespaar jezelf vele uren uitzoekwerk , voorkom hoge boetes en gedoe, hoge kosten en lig niet wakker van de nieuwe AVG Privacywetgeving.

 

Relaxed aan de AVG wetgeving voldoen

 

 

Met mijn White paper "In 9 simpele stappen voldoen aan de AVG privacy wetgeving", vol met praktische tips, sjablonen, interessante links en een praktische concrete checklist, ben je in no-time helemaal op de hoogte en weet je precies wat je moet doen.

 

 

 

Speciaal voor ZZP'ers, MKB'ers, scholen en stichtingen!

Klik hier om direct te bestellen

Ik wens je veel plezier en vooral gemak van deze White paper. Ik ben ervan overtuigd dat je vele dagen zo niet weken van uitzoeken en gedoe uitspaart met de bestelling van deze white paper over de bescherming van persoonsgegevens.

Michael Schulze
Michael Schulze Verdienwatjewaardbent.nl

Wat krijg je in deze White paper over AVG wetgeving en persoonsbescherming?

  • 9 simpele stappen om te voldoen aan de AVG wetgeving
  • Praktische concrete checklist waarmee je niks vergeet
  • Sjablonen waarmee de verplichte registratie een eitje wordt
  • Tips en uitleg over alle zaken die om aandacht vragen
  • Gratis versie update

Slechts €97,00 exclusief BTW