Mijn klanten zijn zelfstandig ondernemers. Het zijn coaches, trainers, mediators en ceo’s die naast financieel ook persoonlijk willen groeien en zichzelf ontplooien. Mensen die meer willen weten over zichzelf, hoe ze in elkaar zitten en hoe mensen werken.

Het zijn mensen die iets willen nalaten aan de wereld en een blijvende impressie willen maken bij de mensen die ze helpen. Ze staan open staan voor verandering, feedback en zelfreflectie en die begrijpen dat ze niet de wijsheid in pacht hebben maar tegelijkertijd goed zijn in hun vak en gedreven in wat ze doen.

Ze zijn in meer of mindere mate geslaagd, hoger opgeleid, staan met 2 benen in het leven en houden niet van zweverig gedoe. Ze willen concrete stappen maken en begrijpen dat daar soms een periode van bezinning aan vooraf gaat. Ze zijn bereid om zichzelf te investeren, zowel financieel als met tijd en energie, en nemen verantwoordelijkheid voor hun acties en resultaten, of willen dan meer gaan doen.

Mijn klanten zijn coaches, trainers, consultants, adviseurs, mediators en ceo’s die een bijdrage aan de wereld willen leveren en haar willen beter achterlaten dan ze erop kwamen. Een beetje wereldverbeteraar met een gezonde mix van business, omzet en liefde.

Ben jij mijn ideale klant?
Dan zal ik er alles aan doen om jouw ideale gids te zijn. Mag ik je uitnodigen om mee te doen?

Namaste,

Michael

PS: Wil je weten of en wat ik voor je kan betekenen, meld je dan via deze link gratis aan voor een kort maar zeer waardevol strategiegesprek met mij persoonlijk. Daarin bespreken we openhartig welke uitdaging je wilt overwinnen en of ik je daarbij kan helpen. Als ik dat kan vertel ik je dat, kan ik dat niet, dan zeg ik je dat ook. Aanmelden kan via deze link.

Klik hier om te lezen op welke manier ik je kan helpen