“Ontdek in 1 dag het geheim om zelf klantwervende webinars te maken die direct zorgen voor meer klanten en omzet”

Speciaal voor ambitieuze ondernemers zoals coaches, trainers en/of hun virtual assistants;

Wil jij…

 • Snel méér klanten, méér omzet en een grotere lijst zodat je méér verdient
 • Bestaande klanten beter, sneller en vooral ook gemakkelijker kunnen helpen
 • Tijd overhouden, enorm veel waarde bieden en tegelijkertijd meer verdienen

Dan zijn webinars zijn de beste manier om je bestaande klanten extreem goed te helpen en nieuwe potentiële klanten als vliegen op stroop naar je toe te trekken.

Dus… wil jij je klanten beter helpen, meer verdienen én sneller nieuwe klanten vinden, maar zie je tegen de techniek van een webinar op? Maak je geen zorgen; met de VIP-dag Klantwervende webinars met Webinarjam help ik je in 1 dag, waarin je individueel met mij persoonlijk aan de slag gaat, meester te worden van één van de meest geavanceerde webinarsystemen dat bovendien ook nog eens de meest voordelige is!

VIPdag Klantwervende webinars met webinarjam

 

Webinars zijn dé oplossing, ook voor jou! Zeker als jij ook meer klanten en meer omzet wilt. Als je eenvoudiger kennis wilt kunnen delen met grote groepen. En als je klanten automatisch wilt aantrekken in plaats van te vragen om hun klandizie?

Webinars zijn het ultieme middel om snel aan klanten te komen. Ze zorgen ervoor dat je hele grote groepen klanten ineens kunt bedienen en dat je razendsnel enorm veel waarde aan je klanten kunt bieden.

Als coach, trainer of virtual assistent is het vandaag de dag eigenlijk ondenkbaar dat je geen gebruik maakt van de mogelijkheden die webinars jou en je klanten bieden. Want als je geen gebruik maakt van webinars laat je enorme kansen liggen en loop je omzet mis. Verder mis je ook enorm gelikte, fijne en interessante mogelijkheden om je klanten verder te helpen.

Met webinars kun je klanten en leads bereiken die je normaal gesproken niet bereikt. Want ongeacht waar jij je bevindt, en ongeacht waar jouw klanten zich bevinden, zolang je een laptop en een internetverbinding tot je beschikking hebt kun je ongelooflijk veel meerwaarde bieden.

WebinarJamOnMacEn met Webinarjam heb je het meest geavanceerde webinarsysteem in huis, voor de beste prijs, zonder enige restrictie! Wil je gratis of betaald webinars verzorgen? WebinarJam kan het! Wil je producten en diensten aanbieden tijdens je webinar? WebinarJam kan het! Wil je live spreken en video afwisselen met elkaar? WebinarJam kan het!

Met online webinars kunnen jouw klanten contact met je houden en omgekeerd. Ongeacht waar ze zich bevinden, en zo blijf jij in front of mind en kun je jouw kennis voortdurend delen met je doelgroep. En dat gaat je geen windeieren opleveren want de nieuwe economie is de deel-economie. Een economie waarin je kennis deelt en je mensen helpt, zodat je een trouwe schare van fans om je heen verzamelt. En vroeg of laat zullen die meer van jouw kennis en kunde willen gebruiken.

En iedereen die iets weet van marketing verzorgt webinars. Van trainers tot adviseurs, van notarissen en yoga-guru’s en van eenmanszaken tot grote multinationals zoals ING. Nu het zo langzaamaan min of meer ‘normaal’ wordt dat je webinars en teleseminars kunt aanbieden kun je niet achterblijven als je serieus bezig bent met je bedrijf. Blijf dus niet achter en mis de boot niet, want webinars en teleseminars zijn ‘the way to go’.

Maar ja, dan komt het, hoe doe je dat dan? Als je voor het eerst met webinars aan de slag gaat kan het je al snel duizelen. Binnen de kortste keren heb je meer vragen dan ideeën en is je enthousiasme omgeslagen in paniek. Ik geef je wat voorbeelden van vragen die mensen me stellen als ze aan de slag gaan met webinars en teleseminars.

 • Welke stappen zijn er noodzakelijk voor een succesvol webinar? En wat mag je vooral niet vergeten bij een teleseminar?
 • Wanneer gebruik je een webinar en wanneer een teleseminar? Welke van de twee gebruik je in welke gevallen?
 • Welke tools of software zijn er? En wat kosten ze? Welke gebruik je? En hoe werkt die software?
 • Hoe koppel je je mailinglijst aan zo’n webinar zodat inschrijvers automatisch abonnee worden? En hoe test je dat dan?
 • Kan ik wel een webinar of teleseminar geven als ik nog geen lijst heb?
 • En wat vertel je wel, en wat niet, welke plaatjes gebruik je? En ga zomaar door.
 • Geef je je webinar live of neem je het op? En wat zijn de voor- en nadelen daarvan?

Kortom, webinars en teleseminars bieden enorme kansen, maar je kunt er ook enorm tegenaan hikken. En dus stel je uit en uit, en dus blijven klanten en omzet weg en neemt je zelfvertrouwen af in plaats van toe. Hoog tijd om daar als de wiedeweerga verandering in aan te brengen!

 

Nathalie bouts van Sprekersbootcamp.nl barst nu van de ideeën voor een webinar

“Wauw!” Dat was mijn eerste reactie op het boekwerk dat ik bij binnenkomst kreeg voor de VIPdag ‘Klantwervende webinars met webinarjam’. Ik kreeg er kippenvel van. Alleen al dit document maakt deze dag superwaardevol! Voor de rest is de VIP dag ook zeer goed geregeld. Voor mijn deelname vroeg ik me vooral af hoe ik zo’n webinar nou opzet? Wat zie ik over het hoofd? Hoe los ik dat op het technische vlak op? Door de kennis die ik nu heb ben ik aangestoken en heb ik zin om eraan te beginnen. Michael heeft het makkelijk voor me gemaakt en barst ik van de nieuwe ideeën. Nathalie BoutsMichael heeft veel technische kennis. Hij leert je handige en waardevolle dingen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Zijn kennis is heel divers, breed en ruim, hij heeft antwoord op alle vragen die ik stel, dat maakt deelname ontzettend interessant en waardevol voor je bedrijf!

– Nathalie Bouts, www.sprekersbootcamp.nl

 

Michael Schulze Online marketing & mindsetMijn naam is Michael Schulze van verdienwatjewaardbent.nl en ik help ambitieuze coaches, trainers en virtual assistants om heel snel goed te verdienen. En ik wil je helpen met hetverzorgen en maken van jou eigen klantwervende webinars. Tijdens het door mij ontwikkelende unieke en individuele VIP dagprogramma ‘Klantwervende webinars met Webinarjam’ vertel ik je persoonlijk wat je wel en niet moet doen. Compleet met mijn eigen ervaringen, blunders en successen!

 

Ontdek de 5 essentiële webinarstappen die direct zorgen voor meer klanten en omzet.

Gedurende deze unieke dag leer ik leer je wat de mogelijkheden zijn van Webinarjam, het meest uitgebreide pakket van alle webinarystemen. Ik vertel je welke tools het programma biedt, de verschillende voor- en nadelen zijn en hoe ze werken. En aan het eind van deze dag staat je eerste webinar klaar voor je eerste klanten!

Exclusief naslagwerkEn voor alle duidelijkheid, ik ben geen natuurtalent want ik ben werkelijk in iedere valkuil gestapt  en heb alle fouten gemaakt die je je maar kunt voorstellen. Tegenwoordig draai ik m’n hand niet meer om voor een teleseminar of een webinar. Maar dat is echt wel anders geweest. Ik kan me nog wel herinneren dat ik met trillende knieën, bevende handen en knallende hoofdpijn achter mijn laptop zat. Allemaal zó onnodig, maar allemaal ook zó leerzaam.

Het gevolg van al die fouten en valkuilen is wel dat ik je precies kan vertellen wat wel werkt en wat niet. Zodat jij niet in diezelfde valkuilen hoeft te stappen en niet dezelfde onnodige fouten maakt. Wat je beter kunt laten en wat absoluut noodzakelijk is om van jouw webinar of teleseminar een knallend succes te maken.

Ultiem naslagwerk inbegrepen. Uiteraard ontvang je bij deze exclusieve dag een net zo’n exclusief naslagwerk van ruim 150 pagina’s met informatie, tips, voorbeelden en uitleg over de techniek zodat het supersimpel voor je wordt!

 

 

Dieke de Jong stelde haar webinars ruim twee jaar uit, maar nu niet meer!

DiekedeJongste“Ik heb nu zin om een webinar te geven terwijl ik dat ruim twee jaar heb uitgesteld, dus dat zegt wel wat. Ik heb nu overzicht en ik weet nu precies wat ik ga vertellen en hoe ik het aanpak. Als je webinars wilt doen en niet meer wilt uitstellen, dan moet je deze dag gewoon doen. Je weet in een dag wat je moet doen, je leert precies hoe en je kunt er meteen mee aan de slag. Zelf nog de puntjes op de i zetten en je bent gewoon helemaal klaar. Doen!”

– Dieke de Jong, muzinmuziek.nl

Wat ga je leren gedurende deze persoonlijke begeleidingsdag?

Tijdens deze exclusieve 1 op 1 dag vertel ik je wat je moet doen om een flitsend webinar te geven én ik bied je de mogelijkheid om je webinar samen met mij op te zetten. Dat wil zeggen; samen opzetten, testen en ermee spelen. Aan het eind van de dag heb je je eerste webinar gepland en heb je acties uitgevoerd en in kaart om er een daverend succes van te maken.

Bij het opzetten van een webinar hoort een stuk techniek, maar ook ijzersterke copywriting en de juiste opbouw en inhoud. En op deze dag leer ik je het allemaal! Het is dus met recht een unieke dag want deze combinatie van theorie en praktijk biedt niemand anders je! En heb je last van de bekende knoppen-angst? Dan help ik je daar ook meteen van af 😉

 

Voor wie is deze unieke VIP dag geschikt?

Deze VIP dag is geschikt voor iedere coach, trainer, consultant of andere zelfstandig professional die meer bekendheid en meer klanten en omzet wil. Voor die professionals die hun kennis snel en simpel willen verspreiden zodat, als het erop aan komt, er voor hun klant geen andere keus meer is dan zij.

Virtual Assistant En deze VIP dag is in het bijzonder geschikt voor virtual assistants die hun klanten beter willen kunnen ondersteunen. Je wilt als virtual assistants toch niet balen en ‘nee’ moeten verkopen omdat je een bepaalde techniek niet onder de duim hebt?

Als je niet met Webinars aan de slag kunt laat je dus ook direct omzet liggen en kun je zelfs op de langere termijn daar klanten door verliezen aan virtual assistants die wel weten hoe webinars werken!

 

Resultaten van deze VIP dag, je weet precies…

 • Welke 5 stappen er nodig zijn voor een succesvol webinar waarmee je je lijst laat groeien, en je direct klanten binnenhaalt
  .
 • Wat de voorbereidende werkzaamheden zijn die je zeker niet mag vergeten en hoe je dat snel en effectief automatiseert
  .
 • Waarom Webinarjam jou het beste ondersteunt bij het opbouwen van je lijst en nieuwe klanten en waar je op met letten bij eventueel aanschaf.
  .
 • Hoe je je mailinglijst aan je webinar of teleseminar koppelt zodat jou lijst automatisch met tientallen of honderden abonnees per keer groeit. Zonder dat jij daar omkijken naar hebt!
  .
 • Wat de perfecte opbouw voor een webinar of teleseminar is. Welke teksten en afbeeldingen je gebruikt waardoor je het krokodillenbrein© van je klant kietelt en ze helemaal opgaan in jouw presentatie en ze meer geneigd zijn tot kopen.
  .
 • Alle relevante documentatie, scripts. voorbeelden en naslag van 150 pagina’s waarmee je deze dag op elk willekeurig moment voor jezelf kunt herhalen.
  .
 • Je hebt aan het eind van deze dag ook daadwerkelijk je eerste webinar of teleseminar gepland, compleet met inhoud, en je bent er helemaal klaar voor. Je hebt na deze VIP dag dus niet alleen geleerd hoe het allemaal werkt en wat je moet doen maar het staat er dan dus ook echt!

 

Luister en bekijk hoe Sonja Vlaar na deze dag weer verder kan met haar webinars

Praktische zaken over deze VIP-dag

Locatie: Opperdoes, Noord Holland (40 min. rijden vanaf Amsterdam)
Open: 09:30
Start: 10:00
Eind: 16:00
Inbegrepen: Luxe lunch, naslagmateriaal en notitieblok

Optionele overnachting: Betaalbare, goed verzorgde B&B op 10 minuten rijden in Abbekerk of Van der Valk Hotel A7 in Hoorn

 

BONUSSEN

Ook heb ik voor deze dag een tweetal unieke bonussen voor je waarmee het opzetten, verzorgen en opvolgen van een webinar nóg simpeler wordt.

BONUS #1

Gratis MP3 Bonus

Je krijgt als aanvullende bonus ook een MP3-opname, van mij persoonlijk, waarin ik je precies vertel wat je nodig hebt voor werkelijk werelds werkend webinar. De essentie van de dag in één alles onthullende opname die je keer op keer kunt afluisteren. Je ontvangt deze bonus enige tijd na je deelname aan deze dag.

MP3 all in one bonus t.w.v. € 297,00

 

BONUS #2

bonusJe ontvangt een gratis telefonische (of Skype) coaching van60 minuten om je vragen te stellen over webinars in het algemeen en Webinarjam in het bijzonder. Je kunt deze coaching aanvragen binnen een jaar nadat je de VIP-dag hebt genoten, dus tot en met 365 dagen erna! Daarna vervalt deze bonus.

Vraag & antwoord bonuscoaching van 60 minuten
t.w.v. € 229,00

 

 

De investering in je bedrijf waarmee je meer leads en klanten krijgt

En dan natuurlijk de hamvraag, wat vraagt dit exclusieve persoonlijke 1 op 1 dagprogramma aan investering?

Deze unieke VIP dag vraagt een evenzo unieke investering. Want ik heb besloten dat ik het voor iedereen mogelijk wil maken om een spetterend webinar te geven. En daarom heb ik besloten dat deze individuele dag, waarin je dus 1 op 1 met mij persoonlijk gaat leren wat er allemaal bij een webinar komt kijken, en waarmee je aan het eind van de dag ook je eerste webinar klaar hebt staan, een unieke prijs moet hebben.

Deze unieke exclusieve en individuele VIP dag rechtvaardigt absoluut een investering van ruim €3000,00  euro. Maar ik heb besloten om dat er niet voor te vragen.

€2997,00 exclusief btw

En zelfs geen €2000,00 want ik wil dat deze unieke dag voor iedereen bereikbaar is, zodat we met elkaar de wereld een stukje beter kunnen maken.

€1997,00 exclusief btw

Je investering in je bedrijf, je klanten, groei en je omzet voor deze VIP dag; ‘Klantwervende webinars, simpel met Webinarjam, bedraagt; 

€1497,00 exclusief btw

 

Maak nu gebruik van dit unieke aanbod en leer binnen één dag hoe je je eerste klantwervende webinar opzet. Inclusief naslag van 150 pagina’s met tips, achtergronden en alle techniek, op een gemakkelijke en begrijpelijke manier. Met een paar klanten heb je je investering al terugverdient. En webinars trekken zomaar tientallen tot honderden geïnteresseerde en potentiële klanten! Sommige van mijn klanten hadden hun investering al terugverdient met hun eerste webinar!

Na je bestelling neem ik contact met je op en maken we een afspraak voor je Vip-dag. Er is nog 1 mogelijkheid voor mijn zomerstop dus pak die kans als je deze zomer nog je omzet wilt boosten!

Ja, ik wil simpel meer verdienen met webinars en doe mee!

 

Op je succes!

Michael

PS: Wist je dat webinars dé lijstbouwers van deze tijd zijn? Tientallen of zelfs honderden nieuwe abonnees per webinar zijn géén uitzondering! Wil jij ook klantwervende en winstgevende webinars gaan geven, dan is deze VIP dag helemaal geknipt voor jou! Boek hierboven je VIP,  na je bestelling neem ik contact met je op om een datum af te spreken.
Wil je meer weten over deze unieke VIP dag, mail me dan via info@verdienwatjewaardbent.nl