Mijn missie: idealistische ondernemers helpen de wereld nog mooier te maken!

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in het helpen van idealistische ondernemers met de 3 sleutelelementen voor succesvolle bedrijven: marketing, automatisering en mindset. Daarmee help ik hen met concrete marketing, en persoonlijke en technische ondersteuning zodat zij financieel en persoonlijk kunnen groeien.

Waarom doe ik dit? 

Omdat ik te veel professionals zie worstelen met hun omzet. Met het kiezen van hun doelgroep en hun niche. Ambitieuze professionals die van de ene marketing hype, en soms zelfs hoax, naar de andere lopen, daarbij heel veel kosten maken en voortdurend van de ene stress in de andere lopen. Weg vrijheid, weg rust en weg geld!

Alles behalve wat ze zich hadden voorgesteld toen ze voor zichzelf begonnen.

Moe, stress en zorgenOm nog maar te zwijgen over de voortdurend ontgoocheling dat het voor hen niet werkt.
Terwijl ze een prachtig product of geweldige dienst hebben waar ze enorm veel mensen mee kunnen helpen. Maar waarvoor ze niet de juiste prijs durven te vragen, twijfelen aan zichzelf of hun diensten of zichzelf niet goed durven en kunnen profileren waardoor zorgen en stress meer en meer in de weg zitten en klanten wegblijven.

En dan die technische toestanden erbij!

En dan heb ik het nog niet eens gehad over al die technische dingetjes die je moet weten om te slagen als ondernemer. Denk aan promoties, slimme manieren om je acties, diensten en je werk in te richten en bijvoorbeeld Social Media. Zodat je niet alleen maar bezig met met alles rónd je vak maar juist tijd over houdt vóór je vak, je idealen en de dingen die je graag doet. Organisch ondernemen noem ik dat, daarmee doe je de juiste dingen op de juiste momenten.

En al die mooie idealistische ondernemers die vastlopen kunnen géén of een véél kleinere bijdrage leveren. Ze zouden onze wereld nog mooier kunnen maken maar ze helpen minder mensen dan ze zouden willen, en zijn vaak nog ongelukkig ook. En dat werkt natuurlijk niet want je bedrijf, dat ben jij!

Maar…. gaat het dan niet om geld? 

Natuurlijk is geld belangrijk. Geld het is het belangrijkste middel dat we hebben.
Maar let op: geld is een middel om op een makkelijke wijze diensten, hulp of goederen aan andere mensen aan te bieden. Het is een ruilmiddel, geen doel op zich. Met geld kun je eten kopen, maar geld kun je niet eten. Dit is één van de belangrijkste lessen uit mijn leven. Als je geeft om de mensen om je heen, op deze of gene wijze helpt of een bijdrage levert waar behoefte aan is, dan zal dit middel onherroepelijk zijn weg naar je vinden. En daar kan ik je daar dan weer bij helpen 🙂 Her universum en de wet van de aantrekkingskracht doen de rest.

Organisch ondernemen in vrijheidLever waar behoefte aan is en je klantenkring en omzet groeien exponentieel. Dat is één van de belangrijkste lessen die ik heb geleerd de afgelopen jaren. En doe je dat handig, dan heb je daar ook nog tijd over voor jezelf en de mensen van wie je houdt en kun je nóg meer mensen helpen, blij en gelukkig maken.

Mijn missie

Ik wil idealistische coaches, trainers, mediators, consultants, adviseurs en andere ondernemers die de wereld willen verbeteren, helpen om boven zichzelf uit te stijgen en hun hindernissen te overwinnen.

Waarom? Zodat ik hen kan helpen een betere plek van deze wereld te maken.

Idealistisch? Jazeker. Gedurfd? Absoluut! Haalbaar? Ongetwijfeld!

“Helping people helping other people”

Lees hier of mijn manier van werken ook bij jou aansluit