Ontketen je potentieel!

"Ontdek je onbewuste drijfveren en doorbreek oude patronen in 1 dag!"

Het 'Ontketen je potentieel' event is een 1 daags event waarin je ontdekt waarom je doet wat je doet, zegt wat je zegt en denkt wat je denkt, en waarom je daarmee doorgaat, terwijl je allang doorhebt dat het je tegenhoudt. Geschikt voor iedereen die nu eindelijk eens die vastgeroeste patronen wil doorbreken en een must voor mensen die zichzelf willen doorgronden en geïnteresseerd zijn in mensen en hoe ze werken.

- = Ontketen je potentieel - Hoorn - Noord-Holland - Vrijdag 17 november 2017 =-

Ontketen je potentieel

Het speciale early bird aanbod loopt tot...

motionmailapp.com

Direct aanmelden!

Worstel jij met deze vragen en wil je daar vanaf?

Waarom neem ik altijd teveel hooi op mijn vork?twijfel stress

Waarom twijfel ik aan mezelf en wat ik doe?

Waarom blijf ik liever klein en onzichtbaar?

Goede kans dat je dan tegen je onbewuste drijfveren aanloopt.

 

Je onbewuste drijfveren zijn een set van overtuigingen, gedachten en percepties over jezelf, de wereld en hoe je het beste moet omgaan met de dingen die iedere dag op je pad komen.

Bij je drijfveren horen bepaalde gedragingen, zoals terugtrekken bij conflicten, ontkennen dat iets je raakt of altijd teveel hooi op je vork nemen, geen keuzes kunnen maken, niet durven te staan voor wat je vindt, altijd beren op de weg zien, jezelf wegcijferen, afwijzen of jezelf niet goed genoeg vinden.

Bij iedere drijfveer hoort ook een bepaald emotioneel aspect. Hoewel we allemaal naar blijdschap en geluk streven heeft niemand blijdschap als intrinsieke emotie. Intrinsieke emoties die rechtstreeks met onze drijfveren zijn verbonden zijn boosheid, angst en verdriet.

En iedere drijfveer heeft zo zijn eigen woordenschat. Woorden die helemaal aansluiten bij de gedachten en percepties die we hebben. Woorden waarmee we aangeven hoe we ons voelen en wat we belangrijk vinden.

 

En deze hele set van overtuigingen, gedachten, gedrag en woorden is volledig onbewust! 

Waarom is dat erg?

Dat is erg omdat onze drijfveren ons aan de ene kant helpen maar ook tegenhouden. Ze helpen ons  om de waan van de dag te overleven. Maar aan de andere kant houden ze ons tegelijkertijd ook tegen om onszelf te ontplooien en echt te groeien. Je drijfveren hebben namelijk maar 1 doel; de status quo behouden!

En dus vinden we het vreselijk moeilijk om bestaande patronen te doorbreken. Hebben we waanzinnig veel last van ons gedrag en gaan we door met dingen waarvan we diep van binnen donders goed weten dat ze niet goed voor ons zijn.

 • Besef jij dat je tegen je onbewuste drijfveren aanloopt?
 • Wil je dingen anders doen maar lukt het maar niet om vastgeroeste patronen te doorbreken?
 • Ben je al eerder ge-coached, of heb je misschien zelfs therapie gehad die niets opleverde?

Ontketen je potentieel

Meld je dan nu direct aan!

Michael SchulzeHallo, ik ben Michael Schulze en ik wil je graag uitnodigen om naar mijn event 'Ontketen je potentieel' te komen op vrijdag 17 november 2017. Ik heb ontdekt dat al onze overtuigingen, gedachten, wensen, angsten en andere emoties en gedragingen gestuurd worden door een volledig onbewust mentaal systeem. Een mentaal systeem dat ons op de been houdt maar tegelijkertijd houdt datzelfde systeem ons ook tegen om ons volledige potentieel te ontplooien.

Het is voor het eerst in ruim 3 jaar dat ik weer een drijfveren event organiseer. En het zou vreselijk zonde zijn als je het mist en misschien wel weer 2 of 3 jaar moet wachten. Met dit event wil ik die kennis, dat geheim over onze drijfveren, met je delen.

En wie ben jij dan wel?

Maar misschien denk je wel; "En wie ben jij dan wel helemaal!?" En misschien denk je wel; "Je kletst lekker maar ik geloof er niks van." en "Ik ga zeker niet naar dat onzinnige event van jou!" Dat zou ik ontzettend jammer vinden. Niet voor mijzelf, alhoewel ik toegeef dat ik het leuker vind als je wel komt dan wanneer je niet komt. Maar vooral voor jou, omdat ik denk dat je er echt beter van wordt als je weet wat je echt en onbewust drijft.

Dus nodig ik je van harte uit. Want als je je niet bewust bent van je drijfveren, dan is er geen mogelijkheid dat je echte verandering kunt inzetten. Het is werkelijk onmogelijk om door oude patronen heen te breken en vastgeroeste overtuigingen eens aan de tand te voelen, laat staan overboord te zetten.

En weet je, omdat je drijfveren zo'n beetje alles dicteren wat je denkt, doet en zegt, werkt dat ook door in je werk of bijvoorbeeld in je eigen bedrijf. Want laten we wel zijn, als jij je liever op de achtergrond houdt, zo min mogelijk zichtbaar bent, hoe ga je dan je bedrijf promoten?

Daarom wil ik je kort vertellen waar ik vandaan kom en hoe ik terecht gekomen ben waar ik nu ben. Ik wil je graag vertellen hoe het komt dat ik zo'n gedurfde uitspraak durf te doen.

15 jaar in een paar zinnen...

Zo'n 15 jaar geleden worstelde ik behoorlijk met wat ik tegenwoordig gekscherend 'een goed aanwezige assertiviteit' noem. 😉 Ik was behoorlijk heftig in mijn manier van doen, snel gefrustreerd en heel snel boos. Dat kun je best een tijdje vol houden maar na zo'n 35 jaar bekroop me toch wel het gevoel dat ik er allemaal niet zo veel mee opschoot. Dat ik mensen tegen me in het harnas joeg om maar te zwijgen over geluk.

Ik was een ware slachtofferrol-kunstenaar want het lag natuurlijk allemaal niet aan mij. Nee, al mijn ongeluk, stress en boosheid waren een gevolg van anderen. Zij waren het die moesten veranderen.

Op een gegeven moment las ik een boek en zag ik een documentaire. Ik vertel je op het event wel precies welke en wat er gebeurde, maar toen dacht ik; "Ja, wie ben ik nou helemaal voor de gek aan het houden?". Ik besloot om aan mijn manier van communieren te werken. Natuurlijk wist ik al alles van zender en ontvanger, maar toch ging mijn communicatie en de effectiviteit daarvan eerder bergaf dan bergop.

Ik volgde een mediation-opleiding. Niet omdat ik nou zo nodig mediator wilde worden maar daar werden de high end communicatie-skills geleerd, dus daar moest ik zijn. Na een flink jaar was ik zowel mentaal als qua vaardigheden een mediator. Ik ging verder op zoek naar manieren om die vaardigheden in te zetten. Ik begon me te interesseren voor onze drijfveren; een set van overtuigingen en percepties die ons hele bestaan leiden.

En toen ontdekte ik iets heel bijzonders.

Ik ontdekte dat wat ik als mediator had geleerd waar was, maar niet echt diep genoeg ging. Ik ontdekte de werkelijk reden waarom mensen ruzie maken, stress hebben, boos, verdrietig of bang zijn. En ik ontdekte dat de boosheid, verdriet en angst inderdaad gaan over existentiële normen en waarden zoals vrijheid, erkenning en respect maar dat daar nog een hele wereld onder zit.

Mijn ontdekking is dat als je die wereld hebt ontdekt, als je het geheim van de drijfveren hebt kent, het dan een heel stuk eenvoudiger wordt om oude vastgeroeste patronen te doorbreken. Dat het eenvoudiger wordt om van jezelf te houden, anderen een plek in de zon te gunnen en zelf je volle potentieel te kunnen bereiken.

Want zelfontplooiing, ontwikkeling en groei zit écht in onszelf, en de antwoorden waar je naar zoekt, die draag je al je hele leven bij je. En dat geheim, dat wil ik graag met je delen!

“Ik worstelde met het effectief aanbieden van hulp aan verschillende mensen en had onvoldoende inzicht in eigen functioneren. Nu, na Ontketen je potentieel, heb ik meer inzicht welke woorden passen bij verschillende mensen en mijn eigen sterke punten en valkuilen. Met dit programma krijg je diepgaan inzicht in de beweegredenen van mensen zodat je beter kunt communiceren. Daarmee maak je een grote stap in je professie en krijg je voldoende inspiratie om verder te ontwikkelen.”

Dieke de Jong
Dieke de Jong Muzinmuziek

"Iedereen kijkt met een bepaalde blik naar zichzelf, naar hun plek op de wereld en de plaats die ze daarop innemen. Met zo'n zelfde gekleurde bril kijken we ook naar andere mensen, naar wat ze doen, hoe ze praten, zich gedragen en reageren op de zaken die op hun pad komen."

"En iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die altijd klaar staat met zijn of haar woordje, iemand die zijn of haar grenzen niet kan of durft aan te geven, iemand die altijd beren op de weg ziet. Of van die mensen die altijd klaar staan voor een ander maar zichzelf vergeten, van die mensen die meteen gaan zorgen dat de sfeer weer goed wordt als die wat gespannen wordt of van die mensen die ogenschijnlijk alles lukt zonder dat ze daar enige moeite voor hoeven te doen."

"Misschien is het je zelf wel eens opgevallen dat die mensen zich altijd bedienen van één en dezelfde woordenschat. Woorden en zinnen zoals 'Ik moet niks!', 'Ik begrijp het niet.' of 'het gaat om het principe!'.  Gefeliciteerd, je hebt onbewust al kennis gemaakt met de onbewuste drijfveren van mensen."

- Michael Schulze

Ontketen je potentieel

Direct aanmelden!

Voor wie is dit event geschikt?

Dit unieke event is geschikt voor iedereen die oude patronen wil doorbreken. Voor iedereen die wil begrijpen waarom verandering zo moeilijk is en die meer wil leren en weten over zichzelf, over anderen en waarom we denken en doen zoals we doen.

Ook als je beroepsmatig meer wilt weten over verschillen in communicatie, conflicthantering, grenzen aangeven en gelukkig worden. Het event is daarom met name geschikt voor coaches, trainers en andere specialisten zoals mediators en organisatieadviseurs.

Het event is ook geschikt voor mensen die beter willen kunnen overtuigen en verkopen. En laten we wel zijn, iedere keer als we iets tegen iemand zeggen zijn we feitelijk aan het overtuigen en verkopen.  Dus wil je effectiever worden in het overbrengen van je ideeën en mensen in de meewerk-stand krijgen, dan is deze dag ook voor jou super geschikt!

Ontketen je potentieel is een uniek event waar je dingen gaat horen, zien en leren die je niet eerder zag of ervoer. Ik garandeer je een bijzondere dag met kennis en geheimen waar je mond van open valt! Je kunt het geleerde meteen in praktijk brengen want als je het begrijpt, ga je het zien.

Ontketen je potentieel

Direct aanmelden!

Ik ben Christa en werk op een sociale dienst voor drie gemeenten in NoordHolland.

Tijdens de workshop “Ontketen je potentieel” ben ik op onderzoek gegaan bij mezelf wat mijn drijfveer is. Zonder mijzelf vooraf ingelezen te hebben, want dat doe ik eigenlijk nooit als ik ergens heen ga, had ik mij wel een voorstelling gemaakt wat een drijfveer zou kunnen zijn. In loop van de dag bleek voor mij dat hier iets heel anders bedoeld werd dan ik in mijn hoofd had. 😊 Mijn gedachte bij “drijfveer” was iets waarin ik bedreven en goed in was. Ja dat klopte inderdaad. Maar wat er achter die drijfveer zit is eigenlijk nog veel interessanter om bij jezelf te ontdekken.

Michael heeft dit mij op deze dag laten ontdekken. En als je dan weet hoe het in elkaar zit en hoe het werkt maakt het alles om je heen nog interessanter. En dat geldt voor iedereen, of je nou met mensen werkt of met niet zoveel mensen werkt. Het gaat erom dat je inzicht krijgt in je eigen handelen en wat jou dat kan brengen. Nu ik weet wat mijn drijfveer is kan ik hier mee aan het werk. Een paracetamolletje nemen is makkelijker maar het “gevecht” met jezelf aangaan veel waardevoller.

Nu ik een paar weken verder ben denk ik zo nu en dan aan deze dag en kan ik op andere manier naar mijn wereld kijken. En wanneer ik merk bij mezelf dat het even niet zo gaat als dat ik gewild had komt dat stemmetje om het hoekje kijken en zegt: joehoe, weet je nog wat je drijfveer was? Oja…………….dat. Het is dus nog niet helemaal over en dat zal het ook niet gaan maar er bewust van zijn en er mee omgaan is als de volgende stap. Ik zeg altijd: “Zonder weerstand geen ontwikkeling mogelijk”.

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar wat deze dag jou kan brengen? Dan kan ik alleen maar zeggen: Bel of mail Michael  en neem deel aan dit event. Je zult er geen spijt van krijgen.

Christa Wester
Christa Wester

Wat zijn drijfveren?
Zijn ze nature of nurture?

Als je wordt geboren heb je een basisdrijfveer. Dat zijn eigenlijk gewoon de synapsen in je hersenen. Net zoals ieder mens een hand heeft (2 natuurlijk als het goed is) met een duim, wijsvinger, enzovoorts, maar waarbij grootte, vingerlengte, enzo verschillend is. Zo is ieder brein hetzelfde en tegelijk ook verschillend. Dat is natuurlijk ook wat ieder mens uniek maakt.

Deze basis, laat ik het je basisdrijfveer noemen, bepaalt in grote mate hoe je omgaat met wat er op je pad komt, je copingstijl. Dit verklaart waarom verschillende mensen, binnen één en dezelfde opvoedsituatie, verschillende manieren ontwikkelen om (met name) om te gaan met negatieve zaken zoals ruzie, afwijzing, slechte sfeer, onveiligheid, kwetsbaarheid, ontmenselijking, en pijn op mentaal of fysiek vlak.

Nature en nurture werken samen

Daarmee is de invloed van opvoeding, jeugd, school, ouders en ga zo maar door niet minder aanwezig. Ze spelen wel degelijk een vormende rol, maar ze zijn ook niet bepalend. Je basisdrijfveer bepaalt of en in welke mate je die negativiteit toelaat, hoe je daarmee omgaat, en vormt je karakter daar als het ware omheen.

Als je basisdrijfveer bijvoorbeeld woede is, dan kun je die woede op 3 manieren uiten; agressiviteit naar buiten, internalisering op jouw eigen imperfectie of verdoving en overrelativering. Is je basis angst, dan uit zich dat bijvoorbeeld in onmatig plezier maken, kennis verzamelen of twijfel en 'beren op de weg' zien. Als je basis verdriet is, dan uit zich dat eerder in jezelf afgewezen voelen, een gevoel van falen of je niet erkend voelen.

Het doel van je drijfveren is jou klein houden

Je drijfveren hebben 1 doel. Omdat je drijfveren vooral als doel hebben om de status quo te behouden (leven in angst, afwijzing of pijn is altijd nog beter dan het nieuwe onbekende) creëren ze zogenaamde ‘zie je wel’-ervaringen die je erin bevestigen dat jouw (onbewuste) aangenomen copingstijl (je verdediging zeg maar), de juiste is.

Je krijgt dan denkpatronen als ‘Zie je wel, als je boos wordt krijg je afwijzing’ en kun je bijvoorbeeld op basis van laag (onbewust aangemeten) zelfbeeld van imperfectie denken dat je het wéér niet goed deed, of nóg pijnlijker, dat je niet goed genoeg bent en dat nooit zult zijn of worden.

Zie je wel ervaringen en zelfsabotage

Ontsnappen aan je drijfveren is moeilijk. Deze vicieuze cirkel van copingstijl in combinatie met je onbewuste zelf-geëngageerde ‘zie je wel’-ervaringen, maken ontsnappen aan je drijfveren extreem moeilijk. Daarbij komt dan ook nog eens leeftijd om de hoek kijken.

Hoe ouder je wordt, des te meer nemen je (nog steeds) onbewuste drijfveren bezit van je waardoor negatieve gevoelens versterkt worden.

Als je dus al van jezelf vindt dat je niet goed genoeg bent, en wat je doet niet goed genoeg, zul je dus steeds minder deugen naarmate je ouder wordt. Je gaat steeds meer pijn vermijden, steeds meer je heil in kennis zoeken omdat je denkt dat je dom bent, steeds meer de verbinding met anderen verbreken, terugtrekken, twijfelen, enzovoorts.

3 stappen om je drijfveren te doorbreken

Het doorbreken van je drijfveren begint in de eerste plaats met het besef dat ze een idee-fix zijn. Je drijfveren zijn een set van overtuigingen en gedachten die als enige doel hebben je te bevestigen in je imperfectie, domheid of twijfel en de status quo vast te houden. (Je bent voor een dubbeltje geboren dus je zult nooit een kwartje worden).

De 2e stap is herkenning; om los te komen van de onaf latende geldingsdrang van je drijfveren is dat je jouw drijfveren herkent bij jezelf.

De 3e stap is erkennen dat je die bepaalde drijfveren hebt (er zijn 9 drijfveren) en daarmee de erkenning dat jouw drijfveren je helpen, maar tegelijkertijd ook vreselijk tegenhouden om te groeien en te ontwikkelen. En dat tegenhouden speelt zowel op relationeel als persoonlijk vlak, op je werk of in je bedrijf.

ontdek je onbewuste drijfveren

Jouw uitdaging is je drijfveren te doorgronden

De uitdaging, alsof je drijfveren herkennen en erkennen nog niet genoeg is(!), is dat je drijfveren onbewust zijn en daarmee behoorlijk lastig te doorgronden. Laat staan bij te schaven of af te leren. Daarbij komt dat afstand nemen van je drijfveren vaak ook bijzonder ongemakkelijk voelt, een bijwerking van de zelf geëngageerde ‘zie je wel’ ervaring. Want 'afstand nemen van' is al een stap richting verandering en daarmee zal (zeker initieel) een bepaalde weerstand opkomen.

Dus is je karakter, want daar hebben we het uiteindelijk over, nature of nurture? Ik denk, en dat kan ik staven ook, dat je drijfveren en dus karakter in de basis nature is, aangevuld met nurture. Daarmee bagatelliseer ik de invloed nurture (jeugd, school en opvoeding) niet, het verklaart juist waarom nurture zoveel invloed op ons heeft.

Wil je meer weten over jouw drijfveren? Wil je ontdekken wat er allemaal nog meer speelt rond je onbewuste drijfveren en waarom ze zelfs meedoen als je een broodje gaat kopen, een nieuwe auto koopt of hoe en in welke mate ze van invloed zijn op je relaties, doe dan mee met dit live-event en ontdek een werkelijk magische wereld.

"Oh ja, een woord van waarschuwing, meld je je aan voor Ontketen je potentieel, bedenk dan wel dat je nóóit meer terug kunt naar je heerlijk onbewuste staat."

“Ik snap nu meer hoe ik verbinding kan maken en wat dit juist blokkeert in hoe ik mij gedraag dus denk dat ik het nu makkelijker ga vinden om te doen en leuker. Het heeft het meeste zin om Ontketen je Potentieel te gaan doen als je op het punt bent waar je het zat bent telkens tegen dezelfde dingen van jezelf aan te lopen en er echt vanaf wilt.

In plaats van dat je denkt dat je gek bent of er serieus iets mis met je is, krijg je duidelijkheid en begrip over dat wat het veroorzaakt en wat je kan doen om het te verbeteren. Je voelt je zekerder doordat je er weer grip op hebt en weet dat je het ook zelf kan veranderen. Nogmaals ontzettend bedankt. Ik vond het erg gezellig en interessant en heb er weer veel aan gehad!”

Ingrid van de Grindt
Ingrid van de Grindt
Direct aanmelden!

Tijdens dit event ga je dit leren

Drijfveren; waarom we doen wat we doen en zeggen wat we zeggen, en daarmee doorgaan terwijl we allang weten dat we onszelf tegenwerken

Deze dag leert je hoe onze drijfveren werken, met een praktisch inslag, zonder poeha of zweverigheid. Je krijgt mijn ervaringen en kennis zodat je na deze dag, of beter gezegd, al tijdens deze dag dingen anders zult gaan doen.

Bonus #1 - Waarom we nog steeds een krokodillenbrein hebben en waarom het goed is om dat te weten

Natuurlijk zijn we als Homo Sapiens meer bezig met denken dan met instructief reageren. NOT! Vlak onder dat schilletje beschaving van ons ligt onze oerkrokodil nog steed op de loer en al onze beslissingen worden genomen door een pinda-groot orgaantje in de hersenen. Je leert de 4 gedachtenstappen van ons krokodillen die je verder brengen dan ooit tevoren! Superhandig als je wilt leren hoe je beter kunt beïnvloeden en overreden, verkopen en overtuigen.

Bonus #2 Framing; wat het is, hoe het werkt en hoe je daar gebruik van kunt maken

Is je wel eens opgevallen dat het sommige mensen altijd lukt om alle aandacht te krijgen? Dat ze werkelijk overal mee wegkomen. Dat heeft alles te maken met framing. Framing is iets wat je door moet hebben om het te kunnen inzetten en als bonus vertel ik je op deze dag wat framing is, hoe het werkt en hoe jij ook de aandacht krijgt en houdt! Een onmisbare vaardigheid voor iedereen die beter wil kunnen presenteren en verkopen en de aandacht 100% wil kunnen vangen!

Antwoord op je vragen

Hieronder zie je op welke vragen je antwoord gaat krijgen op deze exclusieve en unieke dag

 • Waarom ben ik nooit tevreden met mezelf en voel ik me niet goed genoeg?
 • Waarom kan ik nooit eens iets gewoon ontvangen zonder iets terug te doen?
 • Waarom kan ik nooit iets puur voor mijzelf doen en ben ik altijd voor anderen bezig?
 • Waarom ben ik nooit echt gelukkig, voel ik me klein en alleen en kan ik me niet verbinden met andere mensen
 • Waarom kan ik mijn grenzen niet aangeven en blijf ik altijd maar redelijk?
 • Waarom voel ik me onveilig en onzeker en zie ik altijd beren op de weg?
 • Waarom neem ik altijd teveel hooi op mijn vork en kan ik geen keuzes maken?
 • Waarom heb ik altijd ruzie en mond alles uit in een soort wedstrijd wie de sterkste is?
 • Waarom durf ik niet te gaan staan voor wat ik vind en blijf ik liever op de achtergrond?

Praktische informatie over het Ontketen je potentieel event

Datum: Vrijdag 17 november 2017
Locatie: Hoorn, Noord Holland (je ontvangt de exacte locatie na aanmelding)
Zaal open: 09:30H
Aanvang: 10:00H
Einde: 17:00H

Een heerlijke gezonde lunch, koffie, thee, water en versnaperingen zijn inbegrepen.

Ontketen je potentieel

Direct aanmelden!

“Ontketen je potentieel” van Michael is een absolute aanrader voor mensen die worstelen met bepaalde beperkende overtuigingen. Michael geeft op een inzichtelijke, beeldende, heldere en humoristisch weer hoe dit mogelijk in elkaar zit. Ook weet Michael op een integere manier de groep met elkaar te verbinden. Ik vond het fantastisch, waar ik veel heb geleerd over mezelf en anderen. Het geeft me weer nieuwe handvatten voor de rest van mijn leven. Bedankt!!!

Timo Boudewijn
Timo Boudewijn Nugelukkig

Meld je aan voor 'Ontketen je potentieel'
met de early bird en partnervoordelen!

Normaal zou deze dag €497,00 per persoon vragen qua investering.
Maar ik wil deze dag, en het geheim van de drijfveren, voor iedereen toegankelijk maken.

Daarom is je in investering voor deze dag €297,00

Maar als je je nu als snelle beslisser aanmeldt betaal je
nu met de early bird, slechts €197,00!

Aanmelden voor ' Ontketen je potentieel' is heel eenvoudig.
Tot 3 november 2017 kun je gebruikmaken van de early bird aanbieding.

De speciale early bird aanbieding lis afgelopen! Helaas!

Wil je een gast meebrengen, dat betaalt hij of zij slechts 50%. Je betaalt ineens en verrekent het onderling naar wens.

Ook een geweldig idee om iemand cadeau te geven! 😉

Prijzen excl. btw

Ontketen je potentieel

Direct aanmelden!

ExtraBonus

Om de investering in jezelf nóg waardevoller te maken krijg je een

extra bonus bij je bestelling

t.w.v. €197,00

Iedere deelnemer krijgt een live of skype sessie (naar voorkeur) van 1,5 uur
waarin ik je drijfveren type persoonlijk met je doorneem

kadootje

Ontketen je potentieel

Direct aanmelden!

100% garantie

Twijfel je nog?

Maak jij je zorgen over of dit wél echt je investering waard is? Ik kan je garanderen dat deze minieme investering in je leven echt volledig gegrond en gerechtvaardigd is. Eigenlijk zou je investering veel groter moeten zijn maar ik heb er dus voor gekozen om je investering historisch laag te houden.

Maar je wilt een garantie? Dan ga ik je die geven!

100% zelfs!

Let op; hier is je 100% garantie!

Als je investering een vergissing blijkt te zijn wat dan? Als we halverwege de dag zijn en we hebben lekker gelunched, en je denkt toch bij nader inzien dat je deelname een vergissing was, dan zeg je dat tegen me voordat we beginnen met het 2e deel van de dag. Ik of mijn hulp maakt een notitie en jij gaat de rest van de dag lekker wat anders doen.

Binnen 2 werkdagen krijg je al je geld terug!

Volledig en helemaal, heb je dus zelfs je lunch helemaal gratis en voor niets!

Dus met mijn 100% tevredenheidsgarantie loop je geen enkel risico. Als je niet tevreden bent, dan krijg je je geld terug. Zonder extra kosten of inhoudingen, helemaal volledig. Punt!

Nou, hoeveel garantie wil je hebben?

Ik ben super overtuigd van de waarde van deze dag dus ik durf je deze garantie zonder blikken of blozen te geven. En niet om mezelf op de borst te kloppen, maar je zou letterlijk de eerste zijn die van deze mogelijkheid gebruik maakt. Maar, beloofd is beloofd, ben je niet tevreden, zeg het me en je krijgt je investering 100% terug!

 

...
1 persoon
197,00
 • 1 deelnemer
 • Gratis lunch
 • Extra early bird voordeel
 • €100,00 besparing
Ja, ik bestel voor 1 persoon!

Helaas niet meer beschikbaar

Early bird voordeel tot 3 november 2017

Geen €297,00 maar

slechts €197,00

- €100,00 op de reguliere prijs

 

1 persoon
297,00
 • 1 deelnemer
 • Gratis lunch
Ja, ik doe mee!

Nog 10 plaatsen beschikbaar

Ik heb Early bird actie gemist maar ik ben overtuigd van de waarde van deze dag. Daarom wil ik me toch aanmelden. Ik begrijp dat mijn investering van €297,00 excl. btw nog steeds miniem is vergeleken bij ik ga ontdekken over mezelf en andere mensen.

“Dank voor de zorg en zorgvuldigheid en de gedrevenheid. Na mijn deelname heb ik glasheldere inzichten in mijzelf en anderen die mij zeker gaan helpen verder te komen. Het Ontketen je potentieel programma is heel waardevol als je effectief aan de slag met jezelf en anderen wilt omgaan.

Het is schokkend herkenbaar en direct hanteerbaar! Het Ontketen je potentieel programma biedt extreem waardevolle kennis die met de grootste zorg door Michael Schulze wordt gebracht. Je hebt mij zeer waardevolle inzichten en handvatten gegeven, Michael. Ik ga ermee aan de slag. Promise.”

Bart Koster
Bart Koster Zincreatie