Als 7-jarig Amsterdams bengeltje werd ik ’s ochtends vroeg met een kwartje de straat op gestuurd door mijn moeder; “Niet voor vijven terugkomen, hè!” Dus ik zwierf door heel Amsterdam, reed trammetje op de achterbumper, die toen nog heel groot was zodat je er gemakkelijk op kon staan, en ook oom agent maakte me niks. Ja, ik was met recht een straatjochie, een Ciske de rat nog vóór Ciske de rat. Maar diezelfde bravoure, koppigheid en zelfstandigheid brak me 35 jaar later ernstig op in mijn persoonlijke leven, en later nog eens toen ik mijn bedrijf succesvol wilde runnen.

Ik ben Michael Schulze en ik help gepassioneerde en idealistische zelfstandige ondernemers om financieel en persoonlijk te groeien. Door mijn ervaring, en eerlijk gezegd ook door mijn vroegere gestuntel, kan ik je helpen met de marketing van je bedrijf, met de mindset die daarvoor nodig is en, mocht dat nodig zijn, met de techniek die daarbij komt kijken. Ik heb jarenlang geworsteld met verlegenheid (gemaskeerd door diezelfde bravoure), met miscommunicatie en ronduit onhandige omgangsvormen, waardoor ik veel kansen miste. Dan zei ik weer iets geks, reageerde ik te fanatiek of te wanhopig en ‘hop’, weg was mijn potentiële klant.

Ik heb geleerd dat je het mensen het beste helpt door henzelf hun eigen oplossingen te laten bedenken. Net zoals ikzelf van straatboefje naar mediator, trainer geweldloze communicatie, en van IT-nerd naar marketing- en uiteindelijk Enneagram-specialist kon groeien.

“We zijn wat we denken dat we zeggen”. Deze zin die mij op een regenachtige zondagmiddag tijdens een wandeling inviel, zegt het wat mij betreft allemaal. Willen we verandering, in welk vorm dan ook, dan is het zaak dat we beginnen met het onderzoeken van onze gedachten en overtuigingen. Ik leer nog iedere dag nog bij en ontvang mooie, ontroerende, reflecterende en soms ook confronterende inzichten. Gesprekken gaan tegenwoordig ergens over. Mensen vragen mijn hulp en advies, en ik ben blij en gelukkig, want ik mag hen helpen. Zodat zij op hun beurt weer anderen kunnen helpen.

Ik nodig je uit om samen met mij jouw gedachten en overtuigingen te onderzoeken en te ontdekken hoe ze jou helpen én tegelijkertijd tegenwerken om je volledige potentieel te ontwikkelen. Om je bedrijf naar een hoger plan te tillen, om succesvol, ontspannen en in één woord gelukkig te worden.  Daarbij faciliteer, reflecteer en ondersteun ik je met mijn ervaringen, raad en daad. Om jou te helpen mensen te helpen. Want dat is wat ik het liefste doe; mensen helpen, andere mensen te helpen.

Mag ik jouw gids zijn op je ontdekkingsreis?

ontspannen beter verdienen, Michael Schulze helpt je

Namasté,

Michael

Haal het beste uit jezelf en je bedrijf

Meld je dan aan voor mijn gratis tips die je 2 wekelijks ontvangt via mijn nieuwsbrief.

Vele honderden ondernemers gingen je voor. Zij plukken iedere 2 weken de vruchten van hun aanmelding in de vorm van praktische tips, blogs over mindset en af en toe een hele interessante aanbieding voor jouw als ondernemer.

Ja, ik meld me aan voor de gratis tips en ontvang als bonus het gratis eBook.

 

dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

eBook

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief met gratis tips en ontvang als bonus mijn nieuwste ebook