Professionele 3D-covers

3D-covers voor je eBook, CD of andere weggever met een perfecte uitstraling

3DCovers_Ipad3DCovers_Leaflets  3DCovers_ringband3DCovers_cdcombo'sEbookCoverWervendeWebinars

Betaalbaar in no-time jouw gratis weggever professioneel op je website!

Klik op deze link en lees onze privacyverklaring

Spetterende 3D-covers voor je branding, een perfecte uitstraling en méér abonnees!

3DCovers_cdcombo's

De gouden regel van marketing is Know, Like, Trust.
Dat proces begin vaak met een cadeautje, een gratis weggever of een freebie, bijvoorbeeld in de vorm van een professioneel ogend eBook, CD of app die mensen gratis kunnen downloaden als ze zich hebben aangemeld voor je lijst.

Dus je gaat aan de slag en je eBook of andere gratis weggever is na een flinke tijd klaar.
En dat heb je dat ei gelegd, jaha, ik weet waar ik het over heb (been there, done that 🙂 ), dan heb je nog een mooie cover nodig. Want laten we wel zijn, het oog wil ook wat dus je wilt geen onaantrekkelijke afbeeldingen maar een perfecte uitstraling die bij jou past. Maar hoe maak je in vredesnaam zo'n gelikte 3D cover van je weggever?

WANT DAN WIL JE NATUURLIJK WEL DAT JE EBOOK OOK ECHT OP EEN BOEK LIJKT! 

En dan blijkt het maken van professioneel ogend eBook een hele opgave want hoe máák je nou zo'n 3D-cover voor je gratis weggever? Hoe maak je een afbeelding met een ringband? Of een stapeltje CD's? Of een afbeelding van video's? En hoe krijg je een transparante achtergrond zodat je 3D-cover overal te gebruiken is, ongeacht de achtergrondkleur van je website?

Wat zou het je opleveren als je gratis weggever er professioneel uitziet?
Zodat je klanten meteen zien wat het is? Hoe snel zou jouw mailinglijst groeien als je eBook een top cover en daardoor een professionele uitstraling heeft? Hoe lang wil je bezig zijn met technisch gedoe om dat voor elkaar te krijgen?

Een website zonder professioneel ogende weggever?
Dat hoeft écht niet, want voor een bijzonder kleine investering heb je al een aantrekkelijk ogende weggever die je zó op je website kunt zetten, en die je ook kunt gebruiken op social media zodat je jouw lijst moeiteloos laat groeien.

Hoe kan ik je helpen?
Voor een kleine investering (al vanaf €49,00) kan ik je helpen en jouw gratis weggever een professionele look geven. En als je wilt, help ik je ook nog met de technische kant van het verhaal! Kijk hieronder snel naar de mogelijkheden en voordelen!

"Michael heeft een poosje terug een Ebook cover voor me gemaakt. Ik was blij dat hij dat voor me gedaan heeft, want ik weet hoe dat gaat als ik het alleen ga proberen: Dat zou me veel tijd en gedoe kosten en uiteindelijk niets opleveren. Gelukkig nam Michael het uit handen en stuurde mij een professionele cover toe. Ik kon mijn ebook met trots en zelfvertrouwen gaan presenteren."

Dieke de Jong
Dieke de Jong muzinmuziek

"Hoi, mijn naam is Michael Schulze, uit mijn eigen marketingervaring weet ik dat een aantrekkelijk en professioneel ogend eBook(cover) dé sleutel is voor de groei van je lijst. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk mensen helpen, en veel klanten en omzet genereren, dus heb je een gratis weggever nodig die van je leads abonnees maakt. En om die leads te verleiden, heb je een professionele 3D-cover 9 uitdagingen van idealistische ondernemersvan je weggever nodig.

3D-Covers zijn de perfecte eye-catchers voor op je website en je social media, mooi en noodzakelijk! Kijk dus snel hieronder naar de mogelijkheden en ontdek hoe simpel het werkt, hoe betaalbaar een 3D-cover is en wat de voordelen zijn."

Michael Schulze
Michael Schulze Verdienwatjewaardbent.nl

Hoe werk het? Heel simpel!

"Je professioneel ogende 3D cover bestellen is supersimpel, in de 3 stappen hieronder leg ik je precies uit het het werkt; simpel!"

Stap #1 Bestellen

Bestel een 3D-cover waarbij je een keuze maakt voor 'met eigen afbeelding' of 'zonder eigen afbeelding'.

Stap #2  Wensen opgeven

Na je bestelling ontvang je een mail met daarin instructies om je wensen, keuze voor je 3D-cover (eBook, CD, ringband, etc.) op te geven. Ik ga dan zo spoedig mogelijk voor je aan de slag.

Stap #3 Levering

Binnen een paar dagen maar meestal veel sneller ontvang je professioneel ogende en aantrekkelijke 3D-cover voor je eBook, CD, MP3, enzovoorts. Zo simpel is het!

macbookair

dvdcasestack

LiggendEbook

Alle voordelen op een rijtje

3DCovers_cdcombo's"The money is in the list! Een professioneel ogend eBook of een strakke afbeelding van een stapel CD's of DVD's is de beste manier om je lijst te laten groeien." 

 • Ik weet dat het belangrijk voor je is dat je Ebook of ander 3D-cover precies dat uitstraalt wat jij wilt. En met maar liefst 3, 4 of zelfs een onbeperkt aantal revisies krijg je gegarandeerd een professionele 3D-cover die helemaal naar je zin is.
 • Bespreek je wensen in het Nederlands, zodat je precies kunt uitleggen wat je wensen zijn. Overigens spreek ik ook prima Engels en Duits dus het komt altijd goed!
 • Ik zorg voor een licentie-vrije afbeelding die gegarandeerd copyright free is. Kies je voor een eigen afbeelding, let dan goed op of die licentie-vrij is.
 • Snel, eenvoudig, gemakkelijk en heel betaalbaar!
 • Ook bruikbaar voor al je andere social media uitingen zoals Facebook, Twitter of LinkedIn.
 • Snelle lijstgroei met een professioneel ogende weggever.
 • De 3D cover wordt 100% jouw eigendom.
 • Uniek in Nederland, technische ondersteuning bij het plaatsen op je website! Kies voor Premium!

BiancavdStadt Linkedin ebookcover"Michael heeft een 3D eBook-cover gemaakt voor mijn LinkedIn eBook. Ik zat er zelf mee te worstelen omdat ik het persé in liggend formaat wilde hebben. Michael had het in een mum van tijd gemaakt en na slechts één keer een kleine wijziging was de eBook-cover helemaal top. Het ziet er super mooi uit en ik ben er heel blij mee."

Bianca van der Stadt
Bianca van der Stadt Puur praktisch

CarindaBrand_dvdcasestack"Mijn DVD E-cover heb ik bij Michael laten maken en ik ben er erg blij mee. Hij levert goed werk af en zorgt ervoor dat je helemaal tevreden bent.

Daarnaast is het veel professioneler dan als je het zelf gaat doen. Dus als je een mooie cover wil dan raad ik Michael zeker aan."

Carinda Brand
Carinda Brand Elim Instituut

The money is in the list dus maak snel je keuze hieronder

Klik op deze link en lees onze privacyverklaring

3D-cover basic
49,00
 • * 3D-cover
 • + 3 revisies
Bestellen

Kies voor deze optie als je zelf

een afbeelding hebt die je wilt gebruiken.

EbookCoverWervendeWebinars

3D-Cover Premium
97,00
 • * 3D-cover
 • + Onbeperkt aantal revisies
 • + Copyright- en licentie-vrije afbeelding
 • + Technische ondersteuning
 • + Mijn persoonlijke hulp voor een ijzersterke titel en aantrekkelijke tagline
Bestellen

Kies voor deze optie als je naast een geweldig ogende en professionele 3D cover ook hulp wilt bij het plaatsen op je website en je geen enkele kopzorg wilt hebben!3DCovers_cdcombo's

"Michael maakte binnen de kortste keren een Ebook cover waar ik hartstikke blij mee was. Hij werkt snel, zeer klantgericht, en maakt mooie dingen." ebookcover yvonne van iersel

Yvonne van Iersel
Yvonne van Iersel Yvonne traint