“Soms moet je reizen om erachter te komen dat waar je was, jouw plek is!”
– Michael Schulze

Goed dat ik je hier tref. Ik wil je graag wat uitleggen hoe ik werk en waarmee ik jou kan helpen om het beste uit jezelf, je bedrijf én uit jouw klanten te halen. Want laten we we zijn, je bedrijf; dat ben jij!

Ik leer je wát er nodig is om succesvol te zijn met je bedrijf, en ik vertel wát en hóe… tot in detail. Met scripts, checklists, voorbeelden uit de praktijk en kennis die absoluut noodzakelijk is om een florerende business op te zetten waarmee je kunt verdienen wat jij wilt. En om dat op manier te doen die bij je past zodat je niet alleen financieel maar ook persoonlijk groeit. Organisch ondernemen, noem ik dat.

Een succesvol bedrijf hangt niet af van slimme marketingtechnieken maar van authenticiteit, passie en doen waar je goed in bent. Van door blijven gaan en geloven in wat je doet en je dromen en idealen te volgen. En als je een bedrijf runt, dan kom je jezelf tegen. Je loopt tegen al je belemmerende gedachten en overtuigingen aan die je hebt. Of je nu moeite het met zichtbaar zijn of perfectionisme, twijfel, teveel op je todo lijst waardoor je van achteren niet meer weet dat je van voren leeft of simpelweg uitstelleritus. Dus is het belangrijk dat je niet alleen financieel groeit, maar ook persoonlijk. Holistisch dus wat je bedrijf, dat ben jij!

Natuurlijk is marketing ook nodig, maar wel met de juiste mindset en kennis van de techniek. Ik leer je hoe je je bedrijf slim opzet zodat je tijd van leven houdt en ruimte hebt voor de dingen die je graag doet en mensen waar je van houdt. Hoe je Social Media inzet zonder gek te worden en mailinglijsten beheert zonder daar 24 uur per dag mee bezig te zijn. Ik leer je hoe je webinars en teleseminars geeft, voorbereid en promoot en hoe je programma’s, producten en diensten aanbiedt op zo’n manier dat ze bijzonder aantrekkelijk worden voor je klanten en jij ontspannen kunt ondernemen.

Ik help je ook letterlijk met raad en daad bij de verschillende zaken waar je mee te maken krijgt wil je organisch ondernemen, vanuit je hart en rust.
Zo leer ik je werken met programma’s Relaxed teleseminars gevenals WordPress, Surveymonkey, Jigsawbox, Teminar, WebinarJam en Autorespond om er maar een paar te noemen. Wil je je eerste teleseminar geven? Ik help je met opzetten, voorbereiden en doe samen met je een try-out. Zodat je helemaal beslagen ten ijs komt en je niet met een buik vol zenuwen achter de telefoon zit.

En ik ken veel handige, effectieve en vaak gratis programma’s die jouw leven als ondernemer een heel stuk simpeler maken. Ik ben zeer praktisch ingesteld, sta met beide voeten op de grond en alles wat ik doe, vertel of uitdraag heeft een doel. Concrete ondersteuning die je in je dagelijkse praktijk kunt inzetten en die direct naar bepaald resultaat leiden, hetzij financieel, hetzij spiritueel en persoonlijk.

Heb ik dat altijd gehad?! Welnee, ik leer me nog elke dag rot 😉

Ok, zonder gein, zoek je zweverige mystieke wierook gevulde sessies die bol staan van esoterische memorieken (is dat wel een woord?), dan ben je hier aan het verkeerde adres.

Zoek je praktische, concrete oplossingen voor persoonlijke en je zakelijke uitdagingen, dan kun je het slechter treffen, denk ik. Mijn hulp kan zich richten op dingen die je hebt op te lossen op persoonlijk vlak of acties waarmee je bedrijf groeit. Soms met gesprekken en reflectie maar vaak ook simpelweg met advies, how to’s, sjablonen en voorbeelden. Alles van tussen je oren tot de marketing van je business; marketing, techniek en mindset.

In mijn ogen zijn al die zaken onlosmakelijk met elkaar verbonden, want je bedrijf, dat ben jij!

En weet je, zoals ik zelf op harde manier heb geleerd; Soms moet je reizen om erachter te komen dat waar je was, jouw plek is!

Mag ik jouw gids zijn bij die reis?

Michael

PS: Wil je weten of en wat ik voor je kan betekenen, meld je dan via deze link gratis aan voor een kort maar krachtig en zeer waardevol strategiegesprek met mij. Daarin bespreken we openhartig welke uitdaging je wilt overwinnen en of ik je daarbij kan helpen. Als ik dat kan vertel ik je dat, kan ik dat niet, dan zeg ik je dat ook.

Klik hier om te lezen wie ik kan helpen